24 Ağustos 2015 Pazartesi

Morrissey Sapığı

Geçen yıl bir pazarlama dersinde hoca sınıfa David Tseng adlı bir adam ile PR'cısını getirdi. David Tseng, Morrissey' in dünyada en sevmediği insan. Ama kendisi Morrissey' e aşık. Sapkınlık derecesinde. Hoca neden bu adamı sınıfa getirdi, bize ne öğretebileceğini düşündü bilemiyorum. Galiba her türlü manyağı görmemiz gerektiğine inanıyordu. 


Bu herif, gittiği her yerde Morrissey' i takip etmiş, her yerde adamı rahatsız etmiş. The Smiths' ten beri bu durum sürüyormuş, düşün kaç yıl olmuş artık. Daha sonra bir forum açmış Morrissey ile alakalı. Sitenin tasarımı çok acayip, adamın tam ruh halini yansıtıyor. Adam, Morrissey' den bahsederken yüzü aydınlanıyor, her ne kadar Morrissey' in adamdan nefret ettiği konuşulsa da ortamda. 

Morrissey, en son bu adamın konserine gelmesini istememiş, uzaklaştırmış. Yetmemiş, bir tişört giymiş bir konserinde adamı ve adamın forumu yeren bir yazısı olan. Solda pek belli olmasa da direkt sitenin adı yazmakta orada. 

İş nerede daha kötüleşmiş peki? Adam kendine bir PR tutmuş, tam o noktada. Adam bir kadına ne kadar mantıklı işler yaptığını ve ne yaparsa Morrissey' in kendisini seveceğini söylemesi için para veriyor! Kadın da bunu sonuna kadar kullanıyor doğal olarak. Şu Soma' da gazetecilere çemkiren bir kadın vardı basın toplantısında, hatırladınız mı? İşte bu kadın da onun bir benzeri.

"Sence bu kadar üstüne gitmen normal mi" diyor biri adama sınıfta. Kadın çemkiriyor "Senin bunu sormaktaki amacın nedir?" diye. Adam da böyle bir şişiyor görmen lazım...

Morrissey adamdan ne kadar nefret ettiğini her türlü biçimde ortaya koymuş. Adam bundan gurur duyuyor. Morrissey beni biliyor, biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz falan diyor. Morrissey yüzüne tükürse (ki galiba zaten tükürmüş) adam çok şükür diyecek kafada. 

Allah hayranın da akıllısını versin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder