18 Şubat 2013 Pazartesi

Harlem Shake Arkadaş Testi

Etrafımda az kişi olmasını gerçekten seviyorum. Az ve öz. Saçma bir kalabalık yok. Ama en çok neyi özledim biliyor musunuz? Konsere veya eğlenmek için bir mekana gittiğim zaman kafamın uyuştuğu kişilerle birlikte olmayı. Herkesle çekilmiyor konserdir bilmem nedir. İsterse dünya iyisi birisi olsun, sizin kimyanız o kalabalıkta tutmazsa zor. O yüzden hep konsere gittiğin, bir mekana gidip eğlendiğin farklı bir çevren olacak. Seni yadırgayıp üstünü başını çekiştirmeyecek (en uyuzu da o olsa gerek), kenarda mal gibi durup enerjini emerek kasım kasım kasılmayacak, dans ise edecek, eşliğin alasını yapacak.

Pek çok yakın arkadaşınız bu kriterlere uymuyordur. Taş yerinde ağır, herkes her yere uymaz. Niyet de önemli tabi, sen bir yere tabiri caizse kopmaya gitmişsin, yanındakinin niyeti "kısmet bakalım ne olcak" ise zerre eğlenemezsin.

Ama diyelim ki konser arkadaşın ile uyumun süperse, sahnedeki grup Burak Kut bırak onu Gangam çalsa bile eğlenirsin. Hatta belki de daha fazla eğlenirsin. Oysa bak etrafına, kaş kişi bu kadar rahat olabilir? Olamaz.

Ha bir de şu başta sözünü ettiğim üstünü başını çekiştirip seni yerine oturtmaya çalışan tip var. Arkadaşın bile olmamalı o tip. Kökünden silip at. Gerizekalı, beyin özürlü, eğlenmeye gitmişsin sen oraya o daly*rağın yaptığına bak.

Şimdi size ufak bir test. Arkadaşlarınıza herhangi bir Harlem Shake videosu izletin. Bu ne lan demeyen adamla mekana gidersiniz güzelce eğlenirsiniz. Eğlencede mantık aramayacak yegane kişidir o güzel insan. Rahat rahat oh mis.

Al bak papi edişın:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder